Referenties

Nancy:
"Mireille is een integer en warm persoon, die de tijd neemt en goed luistert. Ik ben hier voor een rugmassage en voetreflex geweest. Ze verstaat haar vak."

Esther:
"Ik heb een heerlijke klankschaal massage mogen ontvangen van Mireille. Het was erg fijn en ontspannend, precies goed voor de tijd en fase waar ik nu in zit. Mireille, zo lief dat ik dit van jou mocht ontvangen, je bent een topper!"

Marjo:
"Het laatste jaar kom ik met veel plezier bij Mireille in de praktijk. Haar manier van werken getuigt van deskundigheid. Ze is integer en het is telkens weer een cadeautje om geheel ontspannen huiswaarts te keren. Fijn dat Mireille zich heeft verdiept in massagetechnieken bij mensen met een autismespectrum stoornis. Ik zie in mijn werk dat dit soort paramedische technieken een waardevolle bijdrage kunnen zijn voor mensen die zich regelmatig in een "vreemde wereld" voelen in onze hectische maatschappij."

Els:
"Ik kom al sinds 2004 1x per maand en soms vaker bij Mireille voor een massage. Het is altijd weer een heerlijk uurtje ontspannen, ik voel gewoon dat het goed voor me is. Mireille werkt heel professioneel en plezierig, er hangt altijd een fijne sfeer. Pijnlijke plekken en spieren krijgen altijd extra aandacht en ze mengt regelmatig een heerlijk ruikende etherische olie met massageolie voor me. Ook m'n voeten krijgen extra aandacht met een voetreflexmassage, het is vaak zo ontspannend dat ik bijna slaap na afloop. Mireille, je bent een kanjer, ik hoop nog vele jaren klant bij je te zijn!"

Marianne:
"Wie rust heeft gevonden in zichzelf, staat stevig op zijn benen zonder zich krampachtig schrap te zetten. Hij heeft duidelijkheid over zichzelf en hij is zoals hij is en blijft daar trouw aan. Daarop kunnen anderen bouwen ... en Mireille helpt je daarbij een handje of twee."

Rob:
"Mireille is een vakvrouw die verschillende massagetechnieken beheerst. Zij voelt haarfijn aan welke massage ik op dat moment nodig heb en neemt daarvoor de benodigde tijd. Even afraffelen is er niet bij! Ook in haar omgang met klanten (zowel mannen als vrouwen) stelt zij zich uiterst correct op. De hygiene van de behandelruimte is prima verzorgd. Zowel mijn echtgenote als ik zijn al vele jaren klant bij Mireille en zijn dik tevreden. Kortom: zoek je een serieuze massage, dan ben je bij Mireille aan het goede adres."

Hans:
"Sinds 3,5 jaar kom ik bij Mireille voor lichaamsmassage. Eenmaal per maand raap ik met plezier mijn vermoeide lichaam (en geest) bij elkaar en lever mezelf af bij Mireille.
Zij heeft het vermogen om datgene te doen waar je lijf het meeste baat bij heeft. Na een uur (en vaak langer) is er weer balans in mijn lichaam en kijk ik al weer uit naar de volgende keer.
Kort nadat ik voor het eerst bij Mireille kwam, is mijn vrouw ook naar haar toe gegaan en met hetzelfde resultaat. We hopen er nog lang van te mogen genieten."


privacy